Coconut-Pear-Porridge

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Who else is a coconut fan? If you are thinking “meee” now, then this is definitely a recipe for you. It’s a dreamy creamy coconut
porridge with grated pear, perfect for a cold autumn or winter morning to get yourself warm and ready for the day. I hope you like it as much as I do!
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Serves 1:
1/3 cup of oats
1 cup of warm water
1 tablespoon of coconut mousse (e.g. from Essential Foods)
1/2 a pear
1 pinch of vanilla powder

Method:

Put oats in a saucepan.

Put coconut mousse in a cup and fill up with hot water. Stir well.

Add this coconut water to the saucepan and bring to boil, then keep to a simmer.

Meanwhile, grate pear or cut into tiny pieces. Add to the saucepan and cook with oats.

Add some vanilla powder and stir well.

Once your porridge is creamy, transfer to a bowl and top with whatever you like (e.g. chia jam, nuts, etc.).

Seasons: autumn, winter

Essential Foods gave me some coconut products to test for free. Thanks a lot!

coconut-pear-porridge-pinterest

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5 Comments

  • Reply Bettina Wednesday October 18th, 2017 at 03:46 PM

    Kokosprodukte verwende ich am liebsten für Porridge und Kuchen :)

  • Reply Ramona Wednesday October 18th, 2017 at 05:10 PM

    Huhu! Ich habe ja erst vor kurzem Kokosmus entdeckt und konnte das tatsächlich einfach so weglöffeln. ‘:-D Von daher kann ich mir dein Porridge super vorstellen. Aber was auch toll ist: in Kombination mit roter Bete und Kakao. ♥ Und Kokosmehl verwende ich am liebsten für Karottenkuchen oder Bananenbrot… ^_^ Liebe Grüße, Ramona

  • Reply Nadine Wednesday October 18th, 2017 at 07:35 PM

    Ich liebe Kokos über alles und verwende die Produkte deshalb süss sowie salzig. Von Currys, über Backen mit Kokosflocken und -mehl bis zu meinem liebsten Verwendungszweck – tolle Frühstücke wie Porridge, Granola, etc. damit verfeinern.

  • Reply Julia Scheuchenegger Friday October 20th, 2017 at 09:56 AM

    Ich mache am liebsten Schokoglasur mit Kokosöl 😍

  • Reply Anna Friday October 20th, 2017 at 10:18 AM

    Hallo Lisa!

    Am liebsten verwende ich Kokosöl :) Es ist so vielseitig einsetzbar: beim Anbraten von Gemüse entwickelt sich ein tolles Aroma, das man auch schmeckt. Zum Backen von Kürbismuffins und Karottenkuchen benutze ich es ebenfalls sehr gerne!
    Und wenn es mal gerade nicht verzehrt wird, dann findet es in der Haut- und Haarpflege Einsatz :D

    Liebe Grüße,
    Anna

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